Vores holdninger

Vores holdninger – jeres sikkerhed!


 

Tillid – en selvfølge!

Vi kan hverken sælge eller rådgive vores kunder ordentligt, hvis de ikke er tryggeved os og den måde vi arbejder på! Derfor gør vi meget ud af, at forklare hvad det vil sige at bygge gennem Box Byg, netop for at skabe tillid til, at vi altid leverer den aftalte løsning til den aftalte pris og tid.

 

 

Tryghed – naturligvis!

Vi tilbyder gennemskuelighed gennem hele byggeprocessen. Dette sikrer jer tryghed for, at I ved hvad der sker, hvornår og at I ikke modtager irriterende efterregninger.

 


 

Fleksibilitet – et must!

Vi kan ikke realiserer jeres drømme uden der er indbygget fleksibilitet og forståelse for ændringer undervejs – Derfor tager vi naturligvis hensyn til jeres budgetter samt hvis I har energien til selv at svinge hammeren.

 


 

Kvalitet – hvad ellers?

Vores motto er, at kæden ikke er stærkere end det svageste led og det

gælder lige fra jeres første kontakt til os og til I får nøglen til jeres hus.


Til salg 


Nedensående ejendomme er til salg hos Estate Lystrup


Byhøjtoften 54 8380 Trige 169 m2 funkisvilla Box Bright med en vinkel og nedsænket stue/køkkenalrum/soveværelse. Ekstra lofthøjde på 260 cm. i disse rum. 3.550.000 kr. 


Byhøjengen 67 8380 Trige 178 m2. funkisvilla Box Bright med en nedsænket stue/køkkenalrum/soveværelse. Ekstra lofthøjde på 280 cm. i disse rum. 3.799.000 kr.