Byg med os

De 7 step til at nå jeres drømme

 

Kun gennem åbenhed, tillid, tryghed og med jer i førersædet kan vi skabe jeres drømme. Derfor gør vi hvad vi kan for:

 

  1. At skabe den røde tråd hvilket vil sige, at fra den dag i træder ind i vores virksomhed skal i føle, der er en rød tråd og gennemskuelighed fra start til slut, så I ved hvad der sker, hvornår og hvad det koster!
  2. At fleksibiliteten på hvad I ønsker og kan ændre er høj og hvis I har energien og lysten til selv at svinge hammeren og selv stå for enkelte delentrepriser, så finder vi også ud af det. Vi kalder det ”det fleksible byggeri” Læse mere…
  3. At det vi siger, er det, vi gør.
  4. At vi bygger med fremtiden for øje hvilket vil sige, at energi, funktionalitet, bæredygtighed samt design er i top, så huset holder værdien i mange år frem.
  5. At reducere omkostninger, men bibeholde kvaliteten. Vi ser det som vores pligt, at gør jer opmærksom på, hvor der kan spares, så I ikke behøver at opgive jeres drømme. Det er ingen kunst at bygge dyrt, men for os en kunst, at bygge lækker kvalitet til færre penge.
  6. At vi har erfaringen med at bygge kvalitets huse i funkis design.
  7. At stille en byggeskadeforsikring som dækker op til 10 år. Vi bygger efter AB forbrugerer hvilket vil sige, at vores kunder er ekstra sikret via et regelsæt for kvalitet og efterfølgende eftersyn.